WEERINZEELAND

DE WEERSITE VAN ZEELAND!Zou je vaker zulke weersvoorspellingen willen zien?

1 Stemmen over

jVS by www.joomess.de.

Bart op Reis

Op dit gedeelde van Weerinzeeland kan je mijn reis naar Australië en Nieuw-Zeeland volgen. De intentie is om ongeveer een half jaartje richting Australie te gaan. Tijdens deze Reis zal ik ook nog naar Nieuw-Zeeland gaan. Wanneer ik op reis ben zal ik regelmatig hier wat plaatsen. Als je me wilt volgen kan je rechtsboven op de overzicht pagina "abonneer op blog updates" klikken en dan wordt er bij iedere post een emailtje naar je gestuurd waar in wordt vermeld dat er een nieuwe blog is. Verder bestaat er de mogelijk om natuurlijk reacties te geven op de geschreven blogs De blogs worden op een telefoon getypt dus de opmaak zal niet optimaal zijn. Sorry hiervoor Veel lees plezier! Groeten, Bart

Adelaide

Geplaatst door: Bart van Damme
Bart van Damme
Gast heeft zijn/haar biografie nog niet ingesteld
Gebruiker is momenteel offline
op woensdag, 28 november 2012
in Reis
vrijdag ging om 4:15 de wekker! Dat was erg vroeg. terwijl ik nog wel erder naar bed was gegaan van het stappen. Maar dus gevlogen van cairns naar adelaide. Goede vlucht gehad. Soepele controles paspoort niet nodig gehad.. in adelaide hostel gezocht en het winkelcentrum even bezocht. Voor de rest rustig aan gedaan. Bij tijds gaan slapen. De volgende dag uitgeslapen en ff een hostel voor morgen gezocht waar ze wel wifi hebben. Verder ben ik weer wat ict-boeken gaan lezen. Je moet toch wat doen he! Vanmiddag even rondkijken in de stad en savonds in de kroeg voetbal kijken. De zondag heel weinig gedaan ook lekker.Maandag naar de kapper geweest en van hostel veranderd. Meer niet echt veel gedaan. in de avond opstap gegaan met een roommate. De volgende dag met die roommate naar het strand geweest. Reuze gezellig. heerlijk weer 32 graden ofzo..daarna lekker kangeroe vlees gegeten. Dit samen met mijn roommate gemaakt. Dit was erg lekker. Daarna met nog wat andere roommates naar de bar gegaan. De volgende ochtend vroeg uit bed gegaan om buiten adelaide een trip te doen. We hebben een toer gehad langs de locatie waar mcleod's daughters is opgenomen. Wel mooi. Daarna voorbereidingen getroffen voor de headingbush. Warm zal het zeker worden. ik Verwacht de 50 graden misschien wel te bereiken komende dagen. De komende maand zal ik dan ook weinig bereik hebben met de vele tours. Dus het kan ff duren voor je weer wat van me hoort! Dus alvast fijne sinterklaas en feestdagen. Als ik jullie niet mee spreek.
Waardeer dit blogartikel
4 stemmen
Tags: Niet getagged

Reacties   

 
0 #2 Bart van Damme 05-12-2012 12:45
Ha!
Wat leuk dat je reageerd. De temp valt mee! Gelukkig maar dat heeft ook soms, nadelen. De kangeroos worden denk ik niet gekweekt. Maar is wel lekker!
De groeten!
Citeer
 
 
0 #1 david en nel 28-11-2012 14:14
Hoi bart, wat zal jij het warm hebben, dan heb je een middagdutje wel nodig of is dat alleen maar voor oude mensen???
Je hebt een druk programma, zo zie je wel heel veel, was het kangaroevlees lekker, worden die speciaal gekweekt?
Sinterklaas zal wel niet naar jou toekomen, veel te ver van Spanje, dus ook geen chocolade letters!
Groetjes uit het koude Holland
David en Nel
Citeer
 

Plaats reactie