WEERINZEELAND

DE WEERSITE VAN ZEELAND!Zou je vaker zulke weersvoorspellingen willen zien?

1 Stemmen over

jVS by www.joomess.de.

Bart op Reis

Op dit gedeelde van Weerinzeeland kan je mijn reis naar Australië en Nieuw-Zeeland volgen. De intentie is om ongeveer een half jaartje richting Australie te gaan. Tijdens deze Reis zal ik ook nog naar Nieuw-Zeeland gaan. Wanneer ik op reis ben zal ik regelmatig hier wat plaatsen. Als je me wilt volgen kan je rechtsboven op de overzicht pagina "abonneer op blog updates" klikken en dan wordt er bij iedere post een emailtje naar je gestuurd waar in wordt vermeld dat er een nieuwe blog is. Verder bestaat er de mogelijk om natuurlijk reacties te geven op de geschreven blogs De blogs worden op een telefoon getypt dus de opmaak zal niet optimaal zijn. Sorry hiervoor Veel lees plezier! Groeten, Bart

de eerste dagen

Geplaatst door: Bart van Damme
Bart van Damme
Gast heeft zijn/haar biografie nog niet ingesteld
Gebruiker is momenteel offline
op vrijdag, 05 oktober 2012
in Reis

hier een korte samenvatting van de afgelopen dagen. afgelopen donderdag ben ik na een lange vlucht geland in singapore. hier waren we rond 7uur in de morgen, hier hebben we een paar uur geslapen en zijn toen de stad gaan bekennen. leuke stad maar vooral warm, beter gezegd een klame warmte. maar wel leuk om er een dag te zijn. we hebben giga gebouwen gezien en nog het f1 circuit. kortom geinig. in de avond zijn we naar het vliegveld gegaan voor de restant van de reis naar sydney.t was met de jumbo maar persoonlijk vond ik de  777beter. Meer beenruimte etc. om half tien zijn we in sydney geland.  hier hebben we ff bij het water gekeken en wat foto's gemaakt . daarna naar het hostel gegaan en een vrije middag gekregen. Tijdens deze midag ben ik met een paar man naar het park gegaan en ben ik gaan genieten van het mooie weer.  30graden!!!!! Zo nog een bbq en dan wat slaap in halen, iets van 5 uur slaap gehad de laatste  2 dagen.

Sorry voor de typkunsten maar typen met een tablet is niet alles.

ps. foto's komen nog

gr bart

Waardeer dit blogartikel
5 stemmen
Tags: Niet getagged

Reacties   

 
0 #1 Fam. Otte 06-10-2012 18:14
Mooi man, leuk om je verhaal te lezen. We hopen dat je het goed gaat krijgen en dat je de tijd van je leven daar gaat krijgen. Veel plezier!!

Gr

Hanny, Piet, Niels, Imelda, Stefan, Ingrid, Jorn, Enrike
Citeer
 

Plaats reactie