WEERINZEELAND

DE WEERSITE VAN ZEELAND!Zou je vaker zulke weersvoorspellingen willen zien?

1 Stemmen over

jVS by www.joomess.de.

Bart op Reis

Op dit gedeelde van Weerinzeeland kan je mijn reis naar Australië en Nieuw-Zeeland volgen. De intentie is om ongeveer een half jaartje richting Australie te gaan. Tijdens deze Reis zal ik ook nog naar Nieuw-Zeeland gaan. Wanneer ik op reis ben zal ik regelmatig hier wat plaatsen. Als je me wilt volgen kan je rechtsboven op de overzicht pagina "abonneer op blog updates" klikken en dan wordt er bij iedere post een emailtje naar je gestuurd waar in wordt vermeld dat er een nieuwe blog is. Verder bestaat er de mogelijk om natuurlijk reacties te geven op de geschreven blogs De blogs worden op een telefoon getypt dus de opmaak zal niet optimaal zijn. Sorry hiervoor Veel lees plezier! Groeten, Bart

De laatste dagen van 2012

Geplaatst door: Bart van Damme
Bart van Damme
Gast heeft zijn/haar biografie nog niet ingesteld
Gebruiker is momenteel offline
op dinsdag, 01 januari 2013
in Reis

Om te beginnen een gelukkig nieuwjaar!

De laatste dagen van 2012 heb ik deels in Perth volbracht en Ssydney natuurlijk. In Perth heb ik vooral rust gepakt. ben  nog heel even naar de tennis geweest. De Hanman cup. Verder weinig gedaan.

De laatste dag van het jaar moest het dan echt gebeuren. Een droom moest uitkomen! NYE in Sydney. De dag begon al goed omdat ik geen shuttle kon bestellen voor naar het in Perth. Dus backpack op de rug en naar de bus. De vlucht naar Sydney verliep goed. In Sydney aangekomen om 18 uur gelijk een locatie gezocht voor opslag van mijn backpack.

Daarna naar de stad gegaan waar het moest gaan gebeuren.. Enkel aangezien ik erg laat was, was er geen fatsoenlijke plaats te krijgen. Balend de eerste kleine show half gezien.. Dus opzoek naar andere plaats. Om 10uur eindelijk 1 gevonden schuin voor de harbour bridge. En toen wachten tot 12 uur.. Eindelijk zover! Ruim 6mil de lucht in Adem benemend. Dit was alles dubbel en dwars waard. Na het vuurwerk gaan er anderhalf miljoen mensen het terrein verlaten. Je raad wel wat voor gaos dat geeft. Toen nog wat mede backpackers ontmoed. En daarna op naar het vliegveld. Wachten op de vlucht naar Melbourne. Kortom nachtje niet slapen. Erg zwaar maar in het vliegtuig toch nog wat slaap kunnen pakken. Achteraf is het wel de moeite waard geweest! Nu ben ik de komende 10 dagen in Melbourne. Fotos komen binnenkort maar er is genoeg op internet over de show te vinden.ad.nl had ook een reportage.

Waardeer dit blogartikel
2 stemmen
Tags: Niet getagged

Plaats reactie