WEERINZEELAND

DE WEERSITE VAN ZEELAND!Zou je vaker zulke weersvoorspellingen willen zien?

1 Stemmen over

jVS by www.joomess.de.

Bart op Reis

Op dit gedeelde van Weerinzeeland kan je mijn reis naar Australië en Nieuw-Zeeland volgen. De intentie is om ongeveer een half jaartje richting Australie te gaan. Tijdens deze Reis zal ik ook nog naar Nieuw-Zeeland gaan. Wanneer ik op reis ben zal ik regelmatig hier wat plaatsen. Als je me wilt volgen kan je rechtsboven op de overzicht pagina "abonneer op blog updates" klikken en dan wordt er bij iedere post een emailtje naar je gestuurd waar in wordt vermeld dat er een nieuwe blog is. Verder bestaat er de mogelijk om natuurlijk reacties te geven op de geschreven blogs De blogs worden op een telefoon getypt dus de opmaak zal niet optimaal zijn. Sorry hiervoor Veel lees plezier! Groeten, Bart

Het plan

Geplaatst door: Bart van Damme
Bart van Damme
Gast heeft zijn/haar biografie nog niet ingesteld
Gebruiker is momenteel offline
op donderdag, 20 september 2012
in Reis

Beste Lezer,

Zoals waarschijnlijk al wel bekend is vertrek ik op 3 oktober richting Australië om ongeveer een half jaar te gaan rondreizen.
In dit verhaal zal ik in het kort vertellen hoe mijn reisplan er tot nu toe uitziet.

 

Op woensdag 3 oktober om 11:15 uur vertrek ik met Australian Backpackers richting Sydney. Tijdens deze reis zal ik met 66 andere reisgenoten in ongeveer 12:30 uur richting Singapore gaan. Hier zullen we ongeveer 19uur doorbrengen voordat we doorvliegen naar Sydney. Het laaste stuk van de reis 8uur ongeveer zal met de Airbus A380 worden afgelegd richting Sydney. Hier zal ik dan op vrijdag 5 oktober om ongeveer half 11 aankomen!

Zoals ik al eerder vermelde zal ik met Australian Backpackers reizen. Dit is een organisatie die bijna wekelijks vluchten naar Australie maakt in het hoofdseizoen. Maar eens per jaar huren ze een "Jumbo" af en gaan dan met een hele grote groep naar Sydney. Met deze vlucht zal ik meegaan. De bedoeling is dat we met 67 personen dan gezamelijk naar Sydney vliegen en daar dan ook een week doorbrengen. De eerste week is bedoeld om wat van Sydney te bezichtigen en het administratieve gedeelde af te handelen(bankrekening, auto etc). Verder zal er nog een feestje en natuurlijk een BBQ plaatsvinden! Met de groep heb ik vorige week dinsdag al een gezellige meeting gehad. Dus ik heb al een indruk van mijn medereizigers.

Na deze eerste week is de planning om naar Cairns te reizen. Hoe ik dit ga doen is nog niet helemaal bekend. Mede omdat ik hoop een medereiziger te vinden waar ik mee kan rondreizen. Op 13 november is er bij Cairns een gehele zonsverduistering. Deze wil ik wel eens meemaken dus dat is gelijk een mooi reisdoel. Na deze datum is nog niet bekend wat ik zal ga doen. Wat al wel bekend is dat ik bij oud en nieuw in Sydney wil zijn. Zodat ik het vuurwerk eens met mijn eigen ogen kan zien in plaats van voor de tv!

Halverwege januari zal ik vermoedelijk naar Nieuw-Zeeland gaan. Hoe lang ik daar ga rondreizen is nog niet bekend. Voor de rest heb ik nog niet veel gepland voor deze reis! Dit zal tijdens de reis vanzelfs worden ingevuld!

De bedoeling is dat ik op 2 mei 2013 weer terug in Nederland ben! Maar deze datum kan altijd nog worden aangepast dus wie weet blijf ik wel langer!

Waardeer dit blogartikel
7 stemmen
Tags: Niet getagged

Reacties   

 
0 #2 David en Nel 02-10-2012 14:21
Hoi, bart
Nogmaals een goede reis, nu gaat het er dan echt van komen.
We houden je in de smiezen via deze site, leuk dat we je zo kunnen volgen.
Nou Bart, hou je haaks en geniet van alles!
Groetjes, tante Nel en ome David
Citeer
 
 
0 #1 Arjaan Minderhoud 30-09-2012 18:08
Kan een hele mooie trip worden. Heel veel plezier en een voorspoedige reis toegewenst. Misschien leer je nog wel schapen scheren. :lol:
Citeer
 

Plaats reactie