Beste Lezer,

Zoals waarschijnlijk al wel bekend is vertrek ik op 3 oktober richting Australiƫ om ongeveer een half jaar te gaan rondreizen.
In dit verhaal zal ik in het kort vertellen hoe mijn reisplan er tot nu toe uitziet.

Beste Lezer,

Zoals waarschijnlijk al wel bekend is vertrek ik op 3 oktober richting Australiƫ om ongeveer een half jaar te gaan rondreizen.
In dit verhaal zal ik in het kort vertellen hoe mijn reisplan er tot nu toe uitziet.

 

Op woensdag 3 oktober om 11:15 uur vertrek ik met Australian Backpackers richting Sydney. Tijdens deze reis zal ik met 66 andere reisgenoten in ongeveer 12:30 uur richting Singapore gaan. Hier zullen we ongeveer 19uur doorbrengen voordat we doorvliegen naar Sydney. Het laaste stuk van de reis 8uur ongeveer zal met de Airbus A380 worden afgelegd richting Sydney. Hier zal ik dan op vrijdag 5 oktober om ongeveer half 11 aankomen!

Zoals ik al eerder vermelde zal ik met Australian Backpackers reizen. Dit is een organisatie die bijna wekelijks vluchten naar Australie maakt in het hoofdseizoen. Maar eens per jaar huren ze een "Jumbo" af en gaan dan met een hele grote groep naar Sydney. Met deze vlucht zal ik meegaan. De bedoeling is dat we met 67 personen dan gezamelijk naar Sydney vliegen en daar dan ook een week doorbrengen. De eerste week is bedoeld om wat van Sydney te bezichtigen en het administratieve gedeelde af te handelen(bankrekening, auto etc). Verder zal er nog een feestje en natuurlijk een BBQ plaatsvinden! Met de groep heb ik vorige week dinsdag al een gezellige meeting gehad. Dus ik heb al een indruk van mijn medereizigers.

Na deze eerste week is de planning om naar Cairns te reizen. Hoe ik dit ga doen is nog niet helemaal bekend. Mede omdat ik hoop een medereiziger te vinden waar ik mee kan rondreizen. Op 13 november is er bij Cairns een gehele zonsverduistering. Deze wil ik wel eens meemaken dus dat is gelijk een mooi reisdoel. Na deze datum is nog niet bekend wat ik zal ga doen. Wat al wel bekend is dat ik bij oud en nieuw in Sydney wil zijn. Zodat ik het vuurwerk eens met mijn eigen ogen kan zien in plaats van voor de tv!

Halverwege januari zal ik vermoedelijk naar Nieuw-Zeeland gaan. Hoe lang ik daar ga rondreizen is nog niet bekend. Voor de rest heb ik nog niet veel gepland voor deze reis! Dit zal tijdens de reis vanzelfs worden ingevuld!

De bedoeling is dat ik op 2 mei 2013 weer terug in Nederland ben! Maar deze datum kan altijd nog worden aangepast dus wie weet blijf ik wel langer!