WEERINZEELAND

DE WEERSITE VAN ZEELAND!Zou je vaker zulke weersvoorspellingen willen zien?

1 Stemmen over

jVS by www.joomess.de.

Bart op Reis

Op dit gedeelde van Weerinzeeland kan je mijn reis naar Australië en Nieuw-Zeeland volgen. De intentie is om ongeveer een half jaartje richting Australie te gaan. Tijdens deze Reis zal ik ook nog naar Nieuw-Zeeland gaan. Wanneer ik op reis ben zal ik regelmatig hier wat plaatsen. Als je me wilt volgen kan je rechtsboven op de overzicht pagina "abonneer op blog updates" klikken en dan wordt er bij iedere post een emailtje naar je gestuurd waar in wordt vermeld dat er een nieuwe blog is. Verder bestaat er de mogelijk om natuurlijk reacties te geven op de geschreven blogs De blogs worden op een telefoon getypt dus de opmaak zal niet optimaal zijn. Sorry hiervoor Veel lees plezier! Groeten, Bart

Jaaroverzicht 2012

Geplaatst door: Bart van Damme
Bart van Damme
Gast heeft zijn/haar biografie nog niet ingesteld
Gebruiker is momenteel offline
op zondag, 30 december 2012
in Reis

Verslag Australie 2012

Nu 2012 bijna ten einde is wordt het tijd om een korte samenvatting te maken van de reis tot nu toe. Het begon allemaal eind juli... ik had de knoop doorgehakt! Na lang twijfelen had ik besloten om 3 oktober naar Australie te vertrekken. Dit ging gebeuren met de jumbo reis van Australian Backpackers. De weken tussen deze tijd ben ik druk bezig geweest met alles te regelen. Want er komt nog best wat bij kijken.
11 september was er een gezellige meeting met de groep. En toen was het bijna zover. De laatste vrijdag voor de reis... voor mijn vrienden een gezellig afscheidfeest vieren. Erg gezelllig- je zou er vaker voor op reis gaan! En toen kwam de dag woensdag 3 oktober. De wekker om kwart voor 5! Samen met mijn ouders, broer en neefies naar schiphol. Daar de groep weer ontmoed en met 67 andere het vliegtuig in naar Singapore. Na hier te zijn geland enkele uurtjes slapen en de stad bezichtigen om snachts naar sydney door te vliegen. Hier op 5 oktober geland. Dan begint ineens het besef een beetje te komen. Je bent aan de andere kant van de wereld, eeen droom komt uit! Hier werden we door ab opgevangen en rondgeleid door de stad. De eerste week was alles georganiseerd. Deze week erg veel fun gehad met de groep en ook toffe mensen leren kennen. Jammer had niemand echt de zelfde plannen dan mij dus heb ik maar besloten om alleen te gaan reizen. Hoe dit ging aflopen was een groot vraagteken voor me! Na ander halve week in sydney ben ik de oostkust gaan bezichtigen. Dit met de greyhoundbus. Hier heb ik 1 maand over gedaan. Vele prachtige locaties bezocht. Zoals whitsundays en fraser island. Toen in Cairns aangekomen. De eerste maand was voorbij! Helemaal alleen rondgereist! Achteraf kan ik zeker zeggen dat ik blij ben dat ik alleen ben gaan reizen. Dit is voor me als persoon zeer goed geweest. Erg leuke mensen ontmoet. En vanuit cairns naar het eclipse festival gegaan. Een zwaar avontuur. Maar wel een prachtige eclipse gezien. Maar het was wel een zware week voor me. Kwam het door het bier wat 30 graden was of omdat ik hier alleen was?
< Na het festival plannen gaan maken voor het vervolg van de reis. Want in cairns blijven is natuurlijk geen optie. Dus enkele reisbureaus langsgegaan met mijn wensenlijst. Aan de hand van deze lijst beslist om de headingbush te gaan doen. Dus vliegen baar adelaide. Daar eind november voor 10 dagen de outback in te gaan. Hier weer prachtige avonturen beleefd en natuurliik het slapen in een swag. Kortom niets tent... Natuuroijk daar de bekende berg gezien Uluru. na de outback gelijk naar Perth gevlogen om de westkust gaan te bezoeken. De westkust ook in 14 dagen bezichtigd erg mooie kust. Ben blij dat ik deze volgorde heb gekozen. De mooiste van allemaal. Wel dit keer geen kerst maar dat heb ik er dubbel en dwars voor over.
Ik ben blij dat ik de afgelopen maanden heb mogen rondreizen. Zo een reis is echt wel goed voor een mens! Heb vele nieuwe mensen leren kennen uit vele landen. Veel kunnen lachen en mijn engels ook kunnen verbeteren! Op naar de komende maanden!

Een kort overzicht van de hoogtepunten tot nu toe:
Op nummer 1: de zonsverduistering
2 de westkust
3 de outback
4 whitesundays
5 Sydney

Ik wil iedereen die me de afgelopen maanden heeft gevolgt bedanken, vooral de mensen die nog een reactie achterlieten heel erg bedankt. Het is heel leuk om de reacties te lezen.

Iedereen een fijn en gezond 2013!
En laten we hopen op een prachtige jaar !

Tot volgend jaar!!!!!
Bart

Waardeer dit blogartikel
3 stemmen
Tags: Niet getagged

Reacties   

 
+1 #2 Dave 31-12-2012 12:21
Hey Bart,

Zojuist weer eens wat bijgelezen op je blog...ben jaloers! Je bent echt super goed bezig en zoals ik lees al veel meegemaakt. Ik wens je alle goeds en een top 2013!
(btw foto's van de eclipse ga ik nog overnemen hoor :-))

Groeten,
Dave
Citeer
 
 
+2 #1 Jethro 30-12-2012 14:35
Hee Bart,

Goed verhaal. Leuk om te lezen.. Je hebt echt ontzettend veel gedaan in die paar maanden! Heb een goed vervolg van je reis en natuurlijk een erg mooi 2013 toegewenst!! :-)

Groeten,

Jethro
Citeer
 

Plaats reactie