WEERINZEELAND

DE WEERSITE VAN ZEELAND!Zou je vaker zulke weersvoorspellingen willen zien?

1 Stemmen over

jVS by www.joomess.de.

Bart op Reis

Op dit gedeelde van Weerinzeeland kan je mijn reis naar Australië en Nieuw-Zeeland volgen. De intentie is om ongeveer een half jaartje richting Australie te gaan. Tijdens deze Reis zal ik ook nog naar Nieuw-Zeeland gaan. Wanneer ik op reis ben zal ik regelmatig hier wat plaatsen. Als je me wilt volgen kan je rechtsboven op de overzicht pagina "abonneer op blog updates" klikken en dan wordt er bij iedere post een emailtje naar je gestuurd waar in wordt vermeld dat er een nieuwe blog is. Verder bestaat er de mogelijk om natuurlijk reacties te geven op de geschreven blogs De blogs worden op een telefoon getypt dus de opmaak zal niet optimaal zijn. Sorry hiervoor Veel lees plezier! Groeten, Bart

Melbourne

Geplaatst door: Bart van Damme
Bart van Damme
Gast heeft zijn/haar biografie nog niet ingesteld
Gebruiker is momenteel offline
op zondag, 06 januari 2013
in Reis

Na een korte vlucht vanuit Sydney in Melbourne te zijn beland, gelijk het hostel te  opgezocht. Heb ik alleen maar een beetje uitgerust.

De volgende dag de stad bekeken. Dit heb ik in meerdere dagen gedaan. Dag 2 kreeg ik nog het leuke nieuws dat er een Boontje bij is. Dani, dus de dagen daarna gelijk weer naar souvenirs gezocht. Dat lukt wel goed in Melbourne. Tevens nog een dagje naar het olympisch park geweest. Prachtig park. Ze waren stuk bezig voor de Australian open. Wat een gigapark is dat.. Zie fotos. Ze zijn met de telefoon genomen deze keer. Verder een tour geboekt langs de Great Ocean Road. Voor de rest heel weinig gedaan. Beetje fotos toegevoegd. Nu wachten tot dinsdag dan is de tour.. En daarna op naar Nieuw Zeeland komende donderdag! Ik heb er al zin in!

Waardeer dit blogartikel
5 stemmen
Tags: Niet getagged

Plaats reactie