WEERINZEELAND

DE WEERSITE VAN ZEELAND!Zou je vaker zulke weersvoorspellingen willen zien?

1 Stemmen over

jVS by www.joomess.de.

Bart op Reis

Op dit gedeelde van Weerinzeeland kan je mijn reis naar Australië en Nieuw-Zeeland volgen. De intentie is om ongeveer een half jaartje richting Australie te gaan. Tijdens deze Reis zal ik ook nog naar Nieuw-Zeeland gaan. Wanneer ik op reis ben zal ik regelmatig hier wat plaatsen. Als je me wilt volgen kan je rechtsboven op de overzicht pagina "abonneer op blog updates" klikken en dan wordt er bij iedere post een emailtje naar je gestuurd waar in wordt vermeld dat er een nieuwe blog is. Verder bestaat er de mogelijk om natuurlijk reacties te geven op de geschreven blogs De blogs worden op een telefoon getypt dus de opmaak zal niet optimaal zijn. Sorry hiervoor Veel lees plezier! Groeten, Bart

Nieuw-zeeland 4

Geplaatst door: Bart van Damme
Bart van Damme
Gast heeft zijn/haar biografie nog niet ingesteld
Gebruiker is momenteel offline
op dinsdag, 22 januari 2013
in Reis

In wellington heb ik 2 dagen gezeten. Hier nog een reismaat uit australië gesproken. Erg leuk. Zo spreek je elkaar in het midden van australië en zo in het midden van nz.

Verder een jack gekocht en wat museeums bezocht. De maandag ochtend al vroeg de ferry gepakt naar picton. Dit is een 3 uur durende tocht. Wel erg mooi. Toen afscheid genomen van Herre. In Picton achter het huren van  een auto aangegaan. Maar die waren daar niet naar mijn zin te huren. maar gelukkig in Christchurch wel. Dus de dinsdag morgen de eerste bus naar Christchurch gepakt. En om de auto gegaan. Na de auto te hebben gehuurd naar het zuiden gegaan en bij Peel lake ergens in langs de weg gezet en daar geslapen. Maar eerst nog even om een navigatie systeem geweest. Dus als iemand in nl nog een garmin wilt kopen ik heb er 1 te koop. Kaart van NL kan ik ook wel leveren! Morgen ga ik weer naar boven toe. Want misschien ga ik toch weer stuk samenreizen met Herre. Hoe we dat gaan doen zien we dan wel. Wel jammer dat we beide een van hebben. Maar misschien ook wel beter. Dat zien we morgen wel. Maar eerst proberen te slapen in de van. De vlaggen hangen al in de Van!

Waardeer dit blogartikel
4 stemmen
Tags: Niet getagged

Plaats reactie