WEERINZEELAND

DE WEERSITE VAN ZEELAND!Zou je vaker zulke weersvoorspellingen willen zien?

1 Stemmen over

jVS by www.joomess.de.

Bart op Reis

Op dit gedeelde van Weerinzeeland kan je mijn reis naar Australië en Nieuw-Zeeland volgen. De intentie is om ongeveer een half jaartje richting Australie te gaan. Tijdens deze Reis zal ik ook nog naar Nieuw-Zeeland gaan. Wanneer ik op reis ben zal ik regelmatig hier wat plaatsen. Als je me wilt volgen kan je rechtsboven op de overzicht pagina "abonneer op blog updates" klikken en dan wordt er bij iedere post een emailtje naar je gestuurd waar in wordt vermeld dat er een nieuwe blog is. Verder bestaat er de mogelijk om natuurlijk reacties te geven op de geschreven blogs De blogs worden op een telefoon getypt dus de opmaak zal niet optimaal zijn. Sorry hiervoor Veel lees plezier! Groeten, Bart

Nieuw-zeeland en reisplan

Geplaatst door: Bart van Damme
Bart van Damme
Gast heeft zijn/haar biografie nog niet ingesteld
Gebruiker is momenteel offline
op zaterdag, 12 januari 2013
in Reis

Nou mensen we zijn weer in Zeeland. Nieuw Zeeland beter gezegd.

Afgelopen donderdag ben ik om half 10 s'ochtends naar Nieuw-Zeeland gevlogen. Hier was de douane veel strenger dan in Australië, maar ik ben binnen gekomen! In Auckland een hostel geboekt. En daarna even gaan opfrissen. Toen opzoek naar eten gegaan. Daarna heel ff een café opgezocht en toen gaan slapen.

De volgende morgen een bus geboekt voor het noordereiland. Deze trip zal ik met een Nederlander gaan doen. kan ik eindelijk een deel samen reizen! Verder heb ik de vrijdag gebruikt om Auckland te bezichtigen. De garden bezocht en haven winkels etc. Verder nog een simkaart gekocht. Zodat ik weer op internet kan. Mijn nummer is komende maand: +64 21 02820085 In de avond naar en open lucht bioscoop geweest. Geinig om te zien. En film op een silo projecteren. Daarna weer even in het hostel gehangen.

De zaterdag was een dag om snel te vergeten. Erg weinig gedaan. Morgen ochtend op mijn verjaardag zal de trip echt gaan beginnen. Dan gaan we het noorder eiland bezichtigen. Dit zal in 6 a 7 dagen gaan gebeuren. Na deze trip ga ik naar het Zuidereiland. Hoe ik hier ga reizen is nog onbekend. Het liefst werk ik een auto huren enkel omdat alleen te doen zie ik nog niet zitten.. Dus ik hoop nog iemand te kunnen vinden die in 15 dagen ook het zuidereiland wil verkennen. Mocht ik niemand vinden zal het vrees ik weer een bustrip worden.. Maar dat zal de komende tijd wel blijken wat het gaat worden. Eerst het noordereiland bezichtigen!

Waardeer dit blogartikel
3 stemmen
Tags: Niet getagged

Reacties   

 
0 #1 Krijn en Elma 12-01-2013 20:05
Hoi Bart, gefeliciteerd met je verjaardag, daar aan de andere kant van de wereld. 8) We vinden het leuk om je reisverslagen en de foto's te bekijken. :roll: We hopen dat je in Nieuw Zeeland ook een mooie tijd hebt en we zijn benieuwd naar je belevenissen en foto's. Krijn en Elma
Citeer
 

Plaats reactie