WEERINZEELAND

DE WEERSITE VAN ZEELAND!Zou je vaker zulke weersvoorspellingen willen zien?

1 Stemmen over

jVS by www.joomess.de.

Bart op Reis

Op dit gedeelde van Weerinzeeland kan je mijn reis naar Australië en Nieuw-Zeeland volgen. De intentie is om ongeveer een half jaartje richting Australie te gaan. Tijdens deze Reis zal ik ook nog naar Nieuw-Zeeland gaan. Wanneer ik op reis ben zal ik regelmatig hier wat plaatsen. Als je me wilt volgen kan je rechtsboven op de overzicht pagina "abonneer op blog updates" klikken en dan wordt er bij iedere post een emailtje naar je gestuurd waar in wordt vermeld dat er een nieuwe blog is. Verder bestaat er de mogelijk om natuurlijk reacties te geven op de geschreven blogs De blogs worden op een telefoon getypt dus de opmaak zal niet optimaal zijn. Sorry hiervoor Veel lees plezier! Groeten, Bart

Nieuw-zeeland noorder eiland 2

Geplaatst door: Bart van Damme
Bart van Damme
Gast heeft zijn/haar biografie nog niet ingesteld
Gebruiker is momenteel offline
op vrijdag, 18 januari 2013
in Reis

De woensdag ben ik modderpoelen gaan bezoeken. Deze hebben temperaturen van 60 tot 125 graden en dat betekend wat activiteit in de pools. Indrukwekkend om dat te zien.

Daarna nog in een warmwater meer gezwommen. Heerlijk.

In taupo niet zoveel gedaan. Enkel opstap geweest. De volgende dag naar Blue Duck station gegaan, hier was het erg nat. Ondanks de regen toch nog een farm safari gedaan. dit was met een qator en deze tocht ging langs prachtige natuur. Veel natuur gezien en schapen. Hier lieten ze nog 1 hond 150 schapen verhuizen in 10 minuten. Leuk om te zien. Bij dit klote weer krijg ik weer zin om richting Australië te gaan.. Zeker als je dit meerdere dagen hebt. Maar de natuur maakt wat goed!

De volgende ochtend zijn we gaan hiken . De hike was in de Tongariro park.Ook hier was het klote weer. Van dit weer wordt ik echt niet vrolijk.. Moet niet te lang meer duren want dan ga ik toch echt eerder terug richting Australië! Want dit raak ik erg snel beu!Om op temperatuur te komen ben ik maar een spa ingedoken. Komende dagen ga ik proberen een auto te huren op het zuider eiland. Hier ga ik dan alleen in verder reizen. Enkel dit gaat erg lastig worden vrees ik, omdat ik geen creditcard heb. Maar hopelijk verhuren ze ook zonder creditcard. We zullen het zien de komende tijd... Eerst morgen nog naar Hamilton en dan naar zuid! Wordt vervolgt!

Waardeer dit blogartikel
4 stemmen
Tags: Niet getagged

Plaats reactie