WEERINZEELAND

DE WEERSITE VAN ZEELAND!Zou je vaker zulke weersvoorspellingen willen zien?

1 Stemmen over

jVS by www.joomess.de.

Bart op Reis

Op dit gedeelde van Weerinzeeland kan je mijn reis naar Australië en Nieuw-Zeeland volgen. De intentie is om ongeveer een half jaartje richting Australie te gaan. Tijdens deze Reis zal ik ook nog naar Nieuw-Zeeland gaan. Wanneer ik op reis ben zal ik regelmatig hier wat plaatsen. Als je me wilt volgen kan je rechtsboven op de overzicht pagina "abonneer op blog updates" klikken en dan wordt er bij iedere post een emailtje naar je gestuurd waar in wordt vermeld dat er een nieuwe blog is. Verder bestaat er de mogelijk om natuurlijk reacties te geven op de geschreven blogs De blogs worden op een telefoon getypt dus de opmaak zal niet optimaal zijn. Sorry hiervoor Veel lees plezier! Groeten, Bart

Nieuw-zeeland zuid 6

Geplaatst door: Bart van Damme
Bart van Damme
Gast heeft zijn/haar biografie nog niet ingesteld
Gebruiker is momenteel offline
op zaterdag, 02 februari 2013
in Reis

De maandag ochtend zijn we eerst naar een meer gegaan. Dit was een prachtig meer bij de mount fox in de buurt.

Hier zag je prachtige bergen spiegelen in het water. Daarna hebben we  nog een gletsjer bij de mount fox bezocht. Ook weer erg mooi. Daarna zijn we naar Haast gereden. Maar hier was niets te doen. Dus een 20km verderop maar een slaapplaats gezocht. De volgende ochtend gestart met een hike. Hier prachtig helder blauwwater gezien!

Daarna in Wanaka geweest. Hier van het mooie weer genoten en gezwommen! De volgende dag naar Arrowtown geweest. Hier een oud chinees dorpje gezien. Daarna naar Queenstown gereden en hier wat rondgelopen en nog oude reisgenoten ontmoed. De volgende dag naar Milford sound gegaan. Prachtige meren en bergen gezien. De mirror lake was wel de mooiste. Daarna aan een meer gecampeerd.

Morgen(vrijdag) ga ik alleen verder reizen! Dus de volgende morgen ben ik alleen verder gegaan. Als eerst ben ik naar Bluff gereden. Dit is het meest zuidelijkste dorpje. Kortom echt zo ver mogelijk van huis! Hier was erg weinig te zien. Dus toen maar een toeristische route richting Dunedin genomen. 100km voor Dunedin gestopt op een camping om te overnachten dit was in Papatowai. De volgende dag van hier uit naar Dunedin gegaan. Onderweg nog een hike gedaan. In Dunedin nog een Maorie ontmoed. Even mee gepraat aardig volk. Daarna naar albatrossen wezen kijken. Toen naar wat Bounders geweest. En toen richting gezet richting mount Cook. Maar die gaan we morgen bekijken. Dus halverwege een camping opgezocht in Duntroon.

Nog maar een paar dagen heb ik de camper. Dinsdag inleveren en dan woensdag gaan we richting sydney vliegen.

Waardeer dit blogartikel
3 stemmen
Tags: Niet getagged

Plaats reactie