WEERINZEELAND

DE WEERSITE VAN ZEELAND!Zou je vaker zulke weersvoorspellingen willen zien?

1 Stemmen over

jVS by www.joomess.de.

Bart op Reis

Op dit gedeelde van Weerinzeeland kan je mijn reis naar Australië en Nieuw-Zeeland volgen. De intentie is om ongeveer een half jaartje richting Australie te gaan. Tijdens deze Reis zal ik ook nog naar Nieuw-Zeeland gaan. Wanneer ik op reis ben zal ik regelmatig hier wat plaatsen. Als je me wilt volgen kan je rechtsboven op de overzicht pagina "abonneer op blog updates" klikken en dan wordt er bij iedere post een emailtje naar je gestuurd waar in wordt vermeld dat er een nieuwe blog is. Verder bestaat er de mogelijk om natuurlijk reacties te geven op de geschreven blogs De blogs worden op een telefoon getypt dus de opmaak zal niet optimaal zijn. Sorry hiervoor Veel lees plezier! Groeten, Bart

Nog 1 nachtje

Geplaatst door: Bart van Damme
Bart van Damme
Gast heeft zijn/haar biografie nog niet ingesteld
Gebruiker is momenteel offline
op dinsdag, 02 oktober 2012
in Reis

 

Nog  even snel 1 bericht uit Hoedekenskerke!

 

Nou het is bijna zover… we over een goede 12 uur gaan we dan eindelijk de lucht in! Dan gaan we naar het mooie weer! (33 graden) Mijn backpack is ondertussen ingepakt en staat klaar om straks mee naar Schiphol te gaan! Deze zal ik dan komende vrijdag weer terugkrijgen in Sydney.

Afgelopen vrijdag heb ik voor wat vrienden een bescheiden afscheidsfeestje gehouden. Dit was reuze gezellig. Iedereen daar nog bedankt voor!  Tevens heb ik van de bezoekers een gesigneerde zeeuwse vlag ontvangen. Deze gaat zeker mee naar Australie!

De afgelopen dagen ben ik bezig geweest met alles reis klaar te maken en afscheid van iedereen!

Dit was mijn laatste berichtje vanuit Nederland. De volgende zal uit Singapore of Sydney zijn!

Bedankt voor alle berichtjes/bezoeken!

Groeten,
Bart

 

Waardeer dit blogartikel
3 stemmen
Tags: Niet getagged

Plaats reactie