WEERINZEELAND

DE WEERSITE VAN ZEELAND!Zou je vaker zulke weersvoorspellingen willen zien?

1 Stemmen over

jVS by www.joomess.de.

Bart op Reis

Op dit gedeelde van Weerinzeeland kan je mijn reis naar Australië en Nieuw-Zeeland volgen. De intentie is om ongeveer een half jaartje richting Australie te gaan. Tijdens deze Reis zal ik ook nog naar Nieuw-Zeeland gaan. Wanneer ik op reis ben zal ik regelmatig hier wat plaatsen. Als je me wilt volgen kan je rechtsboven op de overzicht pagina "abonneer op blog updates" klikken en dan wordt er bij iedere post een emailtje naar je gestuurd waar in wordt vermeld dat er een nieuwe blog is. Verder bestaat er de mogelijk om natuurlijk reacties te geven op de geschreven blogs De blogs worden op een telefoon getypt dus de opmaak zal niet optimaal zijn. Sorry hiervoor Veel lees plezier! Groeten, Bart

Terug in Zeeland!

Geplaatst door: Bart van Damme
Bart van Damme
Gast heeft zijn/haar biografie nog niet ingesteld
Gebruiker is momenteel offline
op zondag, 10 februari 2013
in Reis

Beste volgers,

Zoals jullie mogelijk al wel hebben gehoord of gezien. Ik ben weer terug in ZEELAND! Na 4 prachtige maanden in Australie en Nieuw Zeeland.  De terugkomst was al enkele weken terug geregeld. 

Woensdag ochtend ben ik vanuit Christchurch naar Singapore gevlogen.  Dit was een ruim 10uur durende reis. Vanuit Singapore ben ik 's avonds naar Schiphol gevlogen. Ruim 13 uur.... En zodoende was ik donderdagochtend weer terug in Nederland. Door Mathijs ben ik opgehaald. Toen begon het verassen! prachtig om de reacties te zien.  Voor mijn vrienden had ik het ook stil kunnen houden tot vrijdagavond. Toen begon natuurlijk het Carnaval. Wat mooi waren die reacties! kortom een geslaagde terugkomst!

Ik wil iedereen bedanken voor het volgen van mijn blog. En natuurlijk voor de reacties die ik heb gehad. Het is erg leuk om te weten dat er mensen zijn die je volgen! Binnenkort zal ik nog een eindverslag posten.

 

Groeten,

Bart

Waardeer dit blogartikel
4 stemmen
Tags: Niet getagged

Plaats reactie