WEERINZEELAND

DE WEERSITE VAN ZEELAND!Zou je vaker zulke weersvoorspellingen willen zien?

1 Stemmen over

jVS by www.joomess.de.

Bart op Reis

Op dit gedeelde van Weerinzeeland kan je mijn reis naar Australië en Nieuw-Zeeland volgen. De intentie is om ongeveer een half jaartje richting Australie te gaan. Tijdens deze Reis zal ik ook nog naar Nieuw-Zeeland gaan. Wanneer ik op reis ben zal ik regelmatig hier wat plaatsen. Als je me wilt volgen kan je rechtsboven op de overzicht pagina "abonneer op blog updates" klikken en dan wordt er bij iedere post een emailtje naar je gestuurd waar in wordt vermeld dat er een nieuwe blog is. Verder bestaat er de mogelijk om natuurlijk reacties te geven op de geschreven blogs De blogs worden op een telefoon getypt dus de opmaak zal niet optimaal zijn. Sorry hiervoor Veel lees plezier! Groeten, Bart

Westkust deel 2

Geplaatst door: Bart van Damme
Bart van Damme
Gast heeft zijn/haar biografie nog niet ingesteld
Gebruiker is momenteel offline
op dinsdag, 18 december 2012
in Reis

Dag 3 begon ook weer erg vroeg. Deze keer omdat we naar dolfijnen gingen kijken. Dit zijn toch leuke beesten. Er was ook nog een jonkie bij.

Daarna nog even gezwommen in de zee. hierna zijn we een hele lange tocht gaan maken met de bus. Onderweg paar intressante dingen gezien zoals boomgaarden waar ze van alles kweekten. Tevens de communicatie satelliet gezien die ze gebruiken bij de ruimtestations. S'avonds in het hostel wat gedronken met de groep.

De volgende dag was vrij. Dus toen een snorkeltrip gedaan. De trip was erg mooi maar ook zwaar. Na de 2de x op ruige zee te hebben gesnorkeld was ik helemaal gebroken. Een paar werden nog goed zeeziek ook. Het snorkelen werd in groepen gedaan, dus de leidster volgen. Hierna weer de bus in naar Exmouth. Daar hebben we gegeten en gezellig wat gedronken. De volgende ochtend hebben we een stuk gelopen in cape range national park. Over de rotsen. De middag heb ik gevult met het genieten aan het strand. Wat is dat toch heerlijk 33 graden en frisse wind.

Waardeer dit blogartikel
1 stem
Tags: Niet getagged

Reacties   

 
0 #2 Bart van Damme 23-12-2012 10:20
Ha Marja
Nee zwemmen mocht niet omdat er pas en jonkie bij was. Erg jammer.
Fijne feestdagen!

Gr, Bart
Citeer
 
 
+1 #1 mversprlle 18-12-2012 17:48
ha,die bart

wat gaaf van de dolfijnen en dat is helemaal mijn ding!
maar je hebt er niet mee gezwommen? je bent goed bezig en naar ik lees geniet je volop en dat is heel mooi!
veel plezier en een mooie kerst en oud en nieuw.
groet marja
Citeer
 

Plaats reactie