WEERINZEELAND

DE WEERSITE VAN ZEELAND!

Ontwikkel omgeving

Op dit gedeelde van de website kan je de functies die nog in ontwikkeling zijn bekijken. Het is de bedoeling dat deze op termijn echt "Live" gaan worden. Tenzij ze niet goed functioneren! Verder zal het bij sommige projecten ook kunnen dat er een poll bij komt zodat er ook reacties op kunnen worden gegeven! Mocht je nog een goed idee hebben of iets missen op de site dan hoor ik dat graag hieronder!

Reacties   

 
0 #3 Jorge 08-06-2013 13:25
Als je naar de temperaturen in Zeeland kijkt door de jaren heen, dan valt op dat:

De Walcherse en Zeeuws Vlaamse NW kust in de zomer uitgesproken fris is, met name bij wind van zee. Dat zijn daar ook NO winden.

Dat de laagste minima gemeten worden op noordoostelijk Walcheren, zuidoost Zeeuws Vlaanderen en Tholen.

Voor een goede verwachting moet je gewoon opletten op windrichting, kracht, zeewater temperaturen en afstand tot zee. De grootste verschillen doen zich voor op Walcheren en binnen West Zeeuws vlaanderen.

grt,

Jorge
Citeer
 
 
0 #2 Bart van Damme 22-04-2013 10:01
Beste Ko,
Bedankt voor je reactie! Binnenkort zal ik gaan kijken of ik voorspellingen per regio kan vinden. Zoiets moet denk ik ook wel mogelijk zijn!
Citeer
 
 
0 #1 Ko Poppe 21-04-2013 08:11
Zoals u weet kan ook het weer binnen Zeeland behoorlijk verschillen. Is het mogelijk een voorspelling per eiland te maken, waarbij alleen Zeeuws Vlaanderen twee voorspellingen moet hebben voor Oost- en West Zeeuws Vlaanderen.
Citeer
 

Plaats reactie